Stoppen, tot rust komen, afschakelen en opnieuw beginnen!

Sinds kort bieden wij ook retraite mogelijkheden, waarbij u vergezeld door een ervaren coach en-of begeleider de gelegenheid krijgt om alleen of in groepsverband helemaal tot u zelf te komen.
 
We hebben hierin een modulair systeem ontwikkelt dat zich richt op de vraag behoefte en nulmeeting van de klant. Het is van belang dat er wordt ingespeeld op uw behoefte en reden om een retraite te willen houden. Dit is voor iedereen uniek.
 
De een heeft een heftige gebeurtenis of emotie meegemaakt en voelt een sterke behoefte om een suit de vertrouwde omgeving naar deze emotie te kijken en weer tot zichzelf te komen. De ander wil graag in een groep kijken en delen met elkaar wat zij hebben meegemaakt en hoe ze hier beter van kunnen worden, of hoe ze deze emoties een plekje kunnen geven.
 
Wij doen in deze samen te bepalen retraite een aanbod dat passend is bij uw problematiek, maar ook bij uw beurs. Zo hebben wij retraites van een dag, tot een week of langer. In Nederland, of juist buiten Nederland. in een ruwe omgeving of juist in een schone vertrouwde omgeving. Alles gericht en aansluitend op uw persoon en behoefte.
 
 
Voor meer info omtrent deze mogelijkheid, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. zie onze contact pagina.