Wie zijn wij?

Wij zijn een groep vrijwilligers met professionele achtergronden die vanuit Positiviteit, Ontwikkeling Zorg & Hoop, vertaalt in het denken in mogelijkheden onze medemensen willen helpen, inspireren en ondersteunen om iets moois te maken van het leven!
Een van onze grote voorbeelden hierin is dr. Schuller van de Hour of Power in Amerika, welke een zeer inspirerende persoonlijkheid is. Hij verricht ook veel werk ten goede van mensen die in nood of onmin verkeren. Het vertrekpunt van ons is het individueel coachen, begeleiden van mensen die steun, hoop of om welke reden dan ook begeleiding nodig hebben. U staat daarbij centraal en wij zullen zonder kosten uw begeleiding ter hand nemen.
 
Onze mensen, aangesloten bij het netwerk van de goededoelencoaching, zijn allemaal bereid om wat te betekenen voor hun naaste en daarbij positiviteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. De achtergronden zijn divers, van HRM achtergronden tot psychologen en pastoraal medewerkers, tot ongeschoolde mensen of mensen die hun handen laten werken, tot commerciele talenten en zakelijk managers.
Iedereen heeft andere talenten gekregen, samen is het een vrij complementaire club, die mensen met verschillende noden wil en kan helpen. Mochten wij er niet zelf uitkomen binnen onze club van mensen, dan bespreken wij met u de mogelijkheden met andere partners uit ons netwerk die wel in de mogelijkheid zijn u te helpen.
 
In een intakegesprek, dit houden wij alvorens de coaching van start gaat, kunnen wij samen kijken wie de beste ondersteuner kan zijn voor de door u aangehaalde problematiek of wensen ten behoeve van de coaching of counselling.
In dit gesprek bekijken wij hoe we het traject gaan vormgeven en heeft u zelf de gelegenheid om te bekijken of wij de juiste partij voor u zijn, om u te helpen.
Dit gesprek is vrijblijvend, mocht u het traject niet verder willen continueren, dan is dat geen enkel probleem. Het is van belang dat u zelf er een positief gevoel bij heeft!
 
Wij werken en houden ons aan de ethische code van de Gcoaches en vinden het van belang dat wij de juridische en ethische codes van de beroepscoaches naleven. Deze borgen kwaliteit en zorgen ook dat de rechten van de gecoachste gewaarborgd blijven. Zelf ondergaan wij ook intervisie om ons eigen handelen continu te blijven monitoren en verbeteren.
 
Mocht u meer van ons willen weten, mail ons dan gerust, dan kunnen wij u meer informatie geven. Of kom voor een kop koffie naar ons kantoor in Maastricht. U kunt ons daarvoor bellen op (06-52378240), vraag dan naar de heer Bollen, oprichter van de goede doelencoaching.